Nee nu echt

July 5, 2019

Een week geleden schreef ik dat we de volgende dag zouden vertrekken, maar daar is het niet van gekomen. De windpijltjes op de weerkaarten waren zo mager, dat het veel verstandiger was nog even in de Azoren te blijven. Helemaal niet vervelend, het is prachtig hier op Terceira. Maar morgen kunnen we de zeilen dan toch hijsen, de weersverwachting voor de komende week ziet er goed uit. De vraag is nog of het fish en chips wordt, fruits de mer of tapas. Ofwel, belanden we in Falmouth, Brest of A Coruna?

De wind heeft het voor het zeggen, over een dag of tien weten we meer.

Tot dan!

 

 

Please reload

Recente berichten

July 21, 2019

July 5, 2019

June 29, 2019

May 9, 2019

May 6, 2019

March 2, 2019

February 3, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Klik         als je liever een mail stuurt.

© Site gemaakt door Suzie Hagens